تریکومونیازیس در اثر یک تک یاخته ی تک سلولی، که نوعی انگل کوچک می باشد، ایجاد می شود. این ارگانیسم از راه جنسی انتقال پیدا می کند. دوره انکوباسیون، بین قرار گرفتن در معرض این ارگانیسم و عفونت ناشناخته است، اما از چهار تا ۲۸ روز متفاوت می باشد.
آیا تریکومونیازیس خطرناک است؟
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
- شرکای جنسی متعدد
- سابقه سایر عفونت های مقاربتی
- سابقه ابتلا به تریکومونیازیس
- رابطه جنسی بدون کاندوم
عوارض تریکومونیازیس
زنان بارداری که دچار تریکومونیازیس می شوند ممکن است عوارض زیر را تجربه کنند:
- زایمان زودرس
- وزن کم نوزاد هنگام تولد
- انتقال عفونت به نوزاد هنگام عبور از کانال زایمان
همچنین به نظر می رسد ابتلا به تریکومونیازیس باعث می شود زنان به ویروس HIV (ویروس عامل ایدز)، راحت تر مبتلا شوند.
اگر تریکومونیازیس را درمان نکنید، می تواند منجر به مشکلات دیگری شود. تریکومونیازیس می تواند خطر ابتلا به سایر بیماری های مقاربتی را افزایش دهد. اگر HIV داشته باشید، تریکومونیازیس ممکن است باعث انتقال آن شود. به این دلیل، پزشکان پیشنهاد می کنند که زنان مبتلا به HIV، حداقل سالی یک بار از نظر تریکومونیازیس، تست انجام دهند.
اگر باردار هستید، تریکومونیازیس ممکن است باعث زایمان زودتر از حد انتظار شود. کودک شما ممکن است هنگام تولد وزن بسیار کمی داشته باشد که می تواند احتمال مشکلات رشد را در وی افزایش دهد. در موارد نادری، ممکن است کودک شما هنگام عبور از کانال زایمان، به این عفونت مبتلا شود. در حین بارداری می توانید تحت درمان تریکومونیازیس قرار بگیرید. بنابراین با پزشک خود در مورد بهترین گزینه های درمانی مشورت کنید.
تریکومونیازیس یک عفونت شایع مقاربتی (STI) است که توسط انگلی به نام تریکوموناس واژینالیس به وجود میآید. این بیماری میتواند هم مردان و هم زنان را درگیر کند، اما در زنان شایعتر است. بسیاری از افرادی که به تریکومونیازیس مبتلا هستند، نمیدانند که به آن مبتلا هستند، زیرا علائمی ندارند یا علائم خفیفی دارند که میتواند با دیگر بیماریها اشتباه گرفته شود.